Stappenplan om een energetische huisreiniging bij een ander te doen

Stappenplan als je een consult wilt geven.

Aanmelding voor een consult. 

Goed uitvragen wat de hulpvraag is.

Duidelijk zijn wat jij voor de ander kan betekenen. Niet te vaag hierin zijn. 

Tip: 

Je kan het beste het consult ALLEEN doen met degene die zich heeft aangemeld. Het kan voorkomen dat er iemand anders bij wil gaan zitten, bij het gesprek. Het kan zijn dat de ander, een negatieve invloed kan hebben. Dit zou zonde zijn.

Het kan zijn dat er een vriend mee kan komen en die nieuwsgierig is en misschien minder spiritueel. Dan kan je er niet volledig zijn voor de ander en komen de boodschappen minder aan zoals je graag zou willen. 

Als er een aanvraag is voor beide personen, dan is het een ander verhaal. Dan staan beiden open voor je consult. 

Het consult

Ik heb ervoor gekozen om niet precies aan te geven hoe je een consult moet geven. Iedereen is uniek in zijn/haar expertise. Ik heb er vertrouwen in dat je precies weet hoe je dit moet doen. 

Gaandeweg merk je in het proces, waar je kwaliteiten liggen, wat je expertise is en hoe je anderen het beste kan helpen.

Hieronder staan tips en persoonlijke ervaringen van mij.  

Al contact met een overleden dierbare? 

Als je contact gaat krijgen met een overleden dierbare, dan kan het al zijn dat diegene al bij je komt, voor het consult.

Laat dit toe en kijk wat er naar voren mag komen. Schrijf het op. 

Toen ik in het begin mijn paranormale gave ging ontwikkelen, kwam dit veel naar voren. De overleden dierbare wilde al graag contact met mij krijgen voor het consult. 

Je kan je ook al afstemmen voor het consult en bekijken wat er naar voren mag komen. Ik doe dit nooit omdat ik graag neutraal wil zijn in elk gesprek. Kijk wat goed voelt voor jou hierin. 

Vlak voor het consult:

Geef jezelf een positieve boost. 

Visualiseer hoe het consult in een positieve manier gaat verlopen. Het kan zijn dat je een bepaald consult lastig vindt of je ziet ertegen op. 

Je voelt al dat JIJ in een positieve vibe bent en dan ga je met een ander gevoel het consult in. 

Of ga dansen. Dit doe ik ook weleens. Ik zit dan in een hogere positieve frequentie en dan ga ik met een fijn gevoel het consult in. 

Tijd bewaken

  1. Wees duidelijk in wat je gaat doen. Leg dit even uit. 
  2. Bewaak de tijd, begrens jezelf hierin.

Ik merk dat ik ook vaak wat uitloop, maar dit heb ik altijd al gehad. Ook bij het Maatschappelijk Werk. Ik voel zelf heel goed aan wanneer het tijd is om het gesprek af te ronden. 

Ik rond dan ook het gesprek af. Ik geef nog een korte samenvatting wat er naar voren is gekomen in het consult. 

Vervolggesprek

Als er een vervolggesprek gepland kan worden, doe dit gelijk. Dan staat dit al vast. 

Evaluatie

Als je vaker een gesprek hebt gehad met een klant, ga kort evalueren. Vraag aan diegene hoe hij/zij het consult ervaart. Wat levert dit hem/haar op? Zo krijg jij meer inzicht of jullie op dezelfde lijn zitten en je krijgt een positieve boost als je een fijne reactie krijgt.

Bewustwording consult:

Ga na het gesprek even rustig zitten. Voel hoe het gesprek is verlopen. Sta daar even bij stil. En wees trots op jezelf!

Niet tevreden over het consult:

Ga bij jezelf na waarom je niet tevreden bent over het consult. Is dit je eigen en realistische gevoel? Of is dit van een ander? Als dit van een ander is, bekijk of jij hier iets mee kan of juist niet. Wees daar ook realistisch in. Je hoeft niet alles gelijk aan te nemen van een ander. Probeer er neutraal naar te kijken zonder emoties.

Waar het vooral om draait, is genieten van dit mooie proces. Hoe fijn voelt het om er te zijn voor anderen. Je mag trots zijn op je eigen mooie en sterke kwaliteiten. Dit mag naar voren komen en je mag er gaan staan. Voel de innerlijke kracht die jij in je hebt. Anderen mogen dit nu ook gaan voelen en ervaren. 

Liefs Angela