Hoe heb ik mijn paranormale gaven ontwikkeld?

Hoe ging dit proces bij mij?

Mijn helderhorendheid staat op de voorgrond. Als ik bijvoorbeeld contact wil krijgen met mijn gids Tim, dan focus ik me op hem. Dan keer ik in mijzelf en luister goed. Ik hoor dan zijn stem in mijn hoofd. Als ik mij niet focus, dan hoor ik niets. 

Ik vind het te gek dat ik met mijn gidsen kan communiceren. Dit proces ging geleidelijk. 

Het was ook gaaf om de eerste keer contact te maken met de spirituele wereld bij een medium. Dit voelde vertrouwd. Hierdoor kreeg ik een boost. 

Wat kan ik allemaal nog meer? 

Ik ben gaan oefenen en oefenen. Ik ging me afstemmen op de spirituele wereld en het lukte mij om contact met hen te gaan maken. Het voelde goed voor mij om contact te hebben met overleden dierbaren die ik kende. 

De spirituele wereld zag mij opeens… 

Het ging toen in een stroomversnelling. Elke avond kwam er een spirit bij mij. Ik was weleens moe en had er geen zin in. Dit gaf ik ook. Kom een andere keer maar terug. 

De spirits kwamen juist in de avond als ik rustig in bed lag, bij mij. En waarom? Omdat ik op dat moment de volledige aandacht voor hen had. 

Tijdens de opleiding voor het Mediumschap viel het mij op dat vele mensen heldervoelend zijn. Een prachtige kwaliteit van je spirituele gave. Alleen ik niet echt?!

Ik wilde ook deze kwaliteit meer naar voren brengen. Wat zou het gaaf zijn om meer de emoties van overledenen te kunnen voelen? 

Alleen.. als je zelf hierin heel graag iets wil, dan komt het niet. Alles op z’n tijd. Dat zei mijn gids Tim tegen mij. Niet forceren maar geduldig afwachten… 

Pff… dat vond ik vond lastig. Maar ik had geen andere keus. 

Mijn heldervoelen is de laatste tijd meer ontwikkeld. Dit ging vanzelf. Tijdens het channelen, voel ik de emotie van de overledene/gids heel goed doorkomen en in het dagelijks leven is deze gevoeligheid hierin zeer versterkt. 

Het was heel fijn om het helderhoren nog meer te gaan ontwikkelen. 

Doordat ik makkelijk in trance ga, ging ik de woorden opschrijven wat de spirits aan mij door gingen geven. Dit heet automatisch schrift. 

Daarna ging ik me meer focussen op channelen. 

Channelen: telepathische communicatie tussen de spirits en mij. 

Ik merkte dat als ik contact ging maken met een overleden dierbare, kwamen er bij mij geen woord, beeld of gevoel naar voren. Ik kreeg hele zinnen door en toen begon echt de gesprekken met mijn overleden broer Mark. Dit voelde zo fijn! 

In de loop van de jaren is mijn helderzien wel meer ontwikkeld. Dit uit zich vanuit mijn derde oog. 

Je derde oog: is een energetisch oog waarmee je dingen kunt ‘zien’ die je met je fysieke zintuigen niet kunt waarnemen.

Als ik me focus op de spirituele wereld, dan zie ik gelijk een beeld voor me. 

Dit ben ik juist meer gaan trainen. Het ging vanzelf want ik word geleid door de spirituele wereld hierin. 

Helderweten: dit is altijd wel goed ontwikkelt bij mij. Ik luister nu altijd naar mijn intuïtie en de ingevingen die ik krijg, die zijn correct. 

Dit moet je niet verwarren met je eigen gedachten of gevoelens die vaak naar voren komen. Het is dan puur een ingeving die heel sterk naar voren komt en waarin alles in je lijf aanvoelt, dat dit correct is. 

Het helderruiken is minder ontwikkelt bij me. Ach.. het is prima zo hoor. Ik ruik bijvoorbeeld niet vaak iets als ik aan een overleden dierbare of aan mijn gidsen denk.  

Ik ben tevreden met de kwaliteiten die naar voren komen met mijn paranormale gave. 

Alles komt op z’n tijd naar voren. Heb geduld!